Byta hundförsäkring


Trött på höga premiehöjningar och sänkning av ersättningsbeloppet varje år? Ni har nog hört talas om alla dessa vanliga djurförsäkringsbolagen som höjer försäkringspremien på hundförsäkringen varje år. Vissa försäkringsbolag höjer mer än andra och det kan bli väldigt dyrt av att inte byta hundförsäkring. Ni kanske själva har en hundförsäkring som helt plötsligt blivit väldigt dyr?  


En hundförsäkring som kostade 300 kronor i månaden kan kosta över 1000 kronor i månaden hos en del djurförsäkringsbolag efter ett par år. 

Visste du att flera försäkringsbolag även sänker ersättningen i din hundförsäkring varje år efter en viss ålder? 


En del försäkringsbolag sänker din veterinärvårdsersättning varje år efter en viss ålder. Vanligt är att de efter att hunden fyllt 8 år så sänker de med 5000 kronor varje år, dock så har de ett lägsta belopp som de aldrig sänker under, detta belopp är dock oftast runt 15 000 kr. Det är inget jätte bra skydd i mina öron, man vill ju ha det skydd man betalar för oavsett hur gammal hunden är. 


ManyPets hundförsäkring


Pris

5 av 5

Skyddsbelopp

5 av 5

Innehåll

5 av 5


Varför inte välja en av de bästa hundförsäkringarna som finns i Sverige istället?  Du kan få marknadens högsta veterinärvårdsbelopp som dessutom INTE sänks varje år. Den har även den bästa självriskperioden för att inte tala om att man kan välja 0 kronor i fast självrisk. Det hittar du ingen annanstans.  


  • Inga Rasspecifika begränsningar – Alla hundar är välkomna 
  • Fullt skydd direkt vid byte ifrån ett annat försäkringsbolag 
  • Har din hund varit sjuk tidigare – Med ett tillägg så kan ni få ersättning för även detta 
  • Du kan även få tillbaka pengar för skadefria år 


Låter det dyrt? Det är det inte, vi kan nästan lova att ni får ett bättre pris här mot vad ni betalar nu, dessutom får ni ett bättre skydd

.


Byt hundförsäkring redan idag – Det är enkelt och problemfritt Hur byter man hundförsäkring 

Det är jätte enkelt att byta din hundförsäkring till ett bättre försäkringsbolag som tänker mer på din hund. 

Då en hundförsäkring förnyas automatiskt varje år med ett nytt avtal på ett år så när den perioden är slut så går det bra att byta hundförsäkring. Men för att inte glömma detta så är det bättre att göra det redan idag, genom att säga upp er hundförsäkring och teckna den nya det datumet som ert gamla avtal går ut. På detta sätt missar ni inte att säga upp den gamla försäkringen samtidigt som ni blir försäkrade samma dag på den nya hundförsäkringen. 

 

Hur du vet när din gamla hundförsäkring går ut? 

Det ser du på ditt försäkringsbrev, alternativt ringer ni ert försäkringsbolag och frågar. 

 

 

Följ dessa 4 steg för en bättre och antagligen betydligt billigare hundförsäkring 


1.Jämför 

Jämför vad ni har nu mot den försäkring ni är intresserade av. Titta på försäkringsbolagets sida efter ditt exakta pris och jämför med vad ni betalar idag. Ni måste givetvist även tänka på vad som ingår i er nuvarande försäkring och vad som ingår i den nya. 


2.Avsluta 

Säg upp din gamla hundförsäkring innan huvudförfallodagen är på din gamla försäkring, detta kan ni göra redan nu så ni ej missar detta datum. 


3.Teckna 

Teckna den nya på samma datum som din gamla slutar gälla. Det går även detta att  göra redan nu, för att minska risken att missa datumet som din gamla hundförsäkring slutar. 


4.Förmånligt 

Njut av en bättre och mer förmånligare hundförsäkring. Fler fördelar av att byta hundförsäkring Ålder 


När hunden blir äldre så sänker många försäkringsbolag veterinärvårdsersättningen, detta samtidigt som er försäkringspremie även i regel blir dyrare. Detta är ju givetvist inte bra för er som kund. Väljer ni istället en bättre försäkring så slipper ni att ersättningen minskar varje år då de inte sänker ersättningen oavsett hur gammal hunden är. 


Direkt skydd vid byte 

Byter ni hundförsäkring så får ni ett fullt skydd direkt från dag ett om din hund är försäkrad i ett annat djurförsäkringsbolag fram tills din nya givetvist börjar gälla. Så det är alltså inga problem längre att byta hundförsäkring. 


Reservationer 

Visst är det väl fantastiskt att det nu finns ett djurförsäkringsbolag som erbjuder hundförsäkringar utan rasspecifika begränsningar. Tidigare har det varit svårt för en del hundägare att hitta en hundförsäkring som passar deras hundras utan rasbegränsningar. 


Villkor 

För första gången är det enkelt att läsa försäkringsvillkoren i en hundförsäkring. De har skrivit så att vi vanliga människor enkelt förstår villkoren. Många försäkringsbolag har väldigt svårlästa och krångliga villkor. Väljer du denna hundförsäkring så kommer ni se att det är enkelt att förstå deras villkor. Byt till ManyPets hundförsäkring

Enkelt att byta till den bästa hundförsäkringen


Bought By Many

  • Ersättning upp till 140 000 kr
  • Inga rasbegränsningar
  • Direkt skydd


ManyPets hundförsäkring


Pris

5 av 5

Skyddsbelopp

5 av 5

Innehåll

5 av 5