Bästa hundförsäkringen

1.Lassie hundförsäkring


✓ Upp till 150 000 kronor

✓ Inga rasspecifika begränsningar

✓ Få upp till 25% rabatt

Även Lassie är en av de bästa hundförsäkringarna på marknaden idag. Detta trots att de är det nyaste försäkringsbolaget att erbjuda hundförsäkringar. De erbjuder den högsta ersättningen på upp till 150 000 kronor. De använder sig inte heller av några rasspecifika begränsningar, vilket nästan alla andra försäkringsbolag gör. Det går även att få ner sin kostnad genom att utbilda sig i en app.


2.Hedvig hundförsäkring


✓ Upp till 160 000 kronor

✓ En av de bästa hundförsäkringarna

✓ Mycket prisvärd

Recensioner för Hedvig hundförsäkring är generellt positiva, med omdömen som lyfter fram det breda skyddet och de höga ersättningsnivåerna.

Hedvig hundförsäkring erbjuder inte bara ett brett skydd och höga ersättningsbelopp utan även flexibilitet och förmåner som gör försäkringen anpassad efter ditt behov och din hunds livsstil.3.ICA hundförsäkring


✓Upp till 60 000 kr

✓Stort innehåll

✓Billig hundförsäkring

ICA hundförsäkring är ett bra val för dig som vill ha ett stort skydd till ett bra pris. Oavsett vilken storlek som ni väljer på hundförsäkringen 30 000 kronor eller 60 000 kronor så ingår det i stort sett samma saker. Detta gör det väldigt enkelt och smidigt att både välja och att teckna en hundförsäkring hos ICA. Är du även kund sedan tidigare så får ni en bonus på ICA kortet.

4.Moderna hundförsäkring


✓Upp till 120 000 kr

✓Bra rabatter

✓Alltid i toppen

Moderna hundförsäkring erbjuder riktigt bra hundförsäkringar. De har i flera år varit med i toppen på de allra bästa hundförsäkringarna i Sverige. De erbjuder sina kunder tre väldigt bra försäkringar i olika prisklasser. Detta gör att det finns en bra hundförsäkring för alla plånböcker. För dig som vill ha en trygg och bra hundförsäkring utan en massa krångel. Deras villkor är bra och ersättningsbeloppen ligger högt. Upp till 120 000 kronor i Moderna hundförsäkring Trippel.

5 stjärnor
Moderna hundförsäkring

5.Folksam hundförsäkring


✓Upp till 120 000 kr

✓Rabatt på valpar

✓Bra hundförsäkringar

Folksam hundförsäkringar blir bättre och bättre  för varje år. De har nu ökat ersättningsbeloppet till 120 000 kronor i hundförsäkringen Stor. Andra positiva saker är att de har bra rabatter första året för valpen. Minus är priserna, Folksam är relativt dyra och de har tidigare höjt försäkringskostnaden ganska mycket varje år.

4 stjärnor
Folksam hundförsäkring

6.Sveland hundförsäkring


✓Upp till 140 000 kr

✓Många tilläggsförsäkringar

✓Välkänt försäkringsbolag

Sveland hundförsäkringar har höjt sitt ersättningsbelopp i deras största Maximal hundförsäkring till hela 140 000 kronor. De är ett välkänt djurförsäkringsbolag i Sverige som är populärt. Priserna är dock ganska höga i många fall. Ett stort utbud har de och relativt höga ersättningsnivåer på de allra flesta punkterna inom hundförsäkringar.

Sveland hundförsäkring
4 stjärnor

7.Svedea hundförsäkring


✓Upp till 90 000 kr

✓Bra val på självrisker

✓Ganska billiga hundförsäkringar

Svedea håller ganska låga priser på sina hundförsäkringar och med kombination av de många möjligheterna att välja självrisker så kan man ofta få fram ganska prisvärda hundförsäkringar. Men det kan vara lite rörigt att behöva välja en massa val själv. Det finns som sagt gott om valmöjligheter i båda tilläggsförsäkring och i självriskerna.

8.Agria hundförsäkring


✓Upp till 120 000 kr

✓Tilläggsförsäkringar

✓Känt bolag

Agria är ett djurförsäkringsbolag som de allra flesta redan känner till. De har bra hundförsäkring som dock oftast är väldigt dyra. Innehållen är goda med ett stort innehåll, man kan även köpa till extra tilläggsförsäkringar om man så önskar. I deras största hundförsäkring finns det möjlighet till ersättning på upp till 120 000 kronor.

Agria hundförsäkring
3 stjärnor

9.IF hundförsäkring


✓Upp till 90 000 kr

✓Tre hundförsäkringar

If hundförsäkring erbjuder olika storlekar på sina hundförsäkringar. Man kan välja mellan tre olika nivåer på försäkringarna, där den största erbjuder upp till 90 000 kronor i ersättningar. If har ett ganska bra innehåll i hundförsäkringar, dock så blir det ofta ganska dyrt.  

IF hundförsäkring
3 stjärnor

10.Dina hundförsäkring


✓Upp till 120 000 kr

✓Enkla val

Dina hundförsäkring har börjat erbjuda lite bättre hundförsäkringar och har nu gått upp till att erbjuda upp till 120 000 kronor i veterinärvårdsersättningar för deras hundförsäkringar. Bra att veta är att det dock inte ingår någon ersättning för bland annat strålbehandlingar.

Agria hundförsäkring
2 stjärnor


Läs mer om den bästa hundförsäkringen


Att hitta den bästa hundförsäkringen kan vara en utmaning, då det finns många alternativ att välja mellan. Ett försäkringsbolag som ofta framhålls som ett av de bästa är Lassie, särskilt deras Stor-försäkring.

Lassie erbjuder en omfattande hundförsäkring som täcker flera viktiga områden. Förutom veterinärvård, inkluderar försäkringen också liv-, ansvars- och rättsskydd. Detta innebär att du som hundägare kan känna dig trygg i vetskapen om att din hund är väl skyddad på flera fronter.

En av de stora fördelarna med Lassie Stor är den generösa sjukvårdsersättningen. Med upp till 60 000 kr i ersättning, kan du vara säker på att du kommer att kunna ge din hund den vård den behöver, oavsett vad som händer. Detta är särskilt viktigt för hundägare, eftersom veterinärvård kan bli mycket dyr.

Många försäkringstagare uppskattar också det breda skyddet som Lassie Stor erbjuder. Oavsett om din hund behöver akut vård, långvarig behandling eller om den orsakar skada på någon annans egendom, kan du lita på att din Lassie Stor-försäkring kommer att skydda dig och din hund.

Trots det breda skyddet och de höga ersättningsnivåerna, är Lassie Stor också konkurrenskraftigt prissatt. Detta gör försäkringen till ett attraktivt val för hundägare som vill ha bästa möjliga skydd för sin hund, utan att behöva betala överpriser.

Det är dock viktigt att komma ihåg att den bästa hundförsäkringen för dig beror på dina individuella behov. Medan Lassie Stor kan vara det bästa valet för många, kanske andra hundägare skulle föredra andra alternativ beroende på deras specifika situation och behov.

För att hitta den bästa hundförsäkringen för dig, rekommenderas det att jämföra olika försäkringar innan du bestämmer dig. Det finns flera jämförelsesajter tillgängliga online för att hjälpa till med detta, inklusive Försäkrahunden.se, Hundar.se, och Konsument.se. Genom att jämföra olika försäkringar kan du hitta den som bäst matchar dina och din hunds behov.